10 gode grunner for å handle lokalt i Larvik by

IMG_2697

Kortreist, unikt og spennende! Grunnene til å handle lokalt er mange. Les videre og få 10 gode grunner til hvorfor du bør bruke byen, og handle lokalt i Larvik by.  

1 Service og fagkunnskap

Butikkene i Larvik sentrum har mange dyktige ansatte som yter service til det maksimale. God service kombinert med fagkunnskap er en uslåelig kombinasjon.

2 Se og prøv varen før du kjøper

Når du handler lokalt kan du både se og prøve varen før du kjøper den. Ikke bare får du det du trenger med en gang, det er også enklere å bytte dersom du angrer deg!

3 Alt innen kort gangavstand

Alle butikkene i Larvik sentrum har fin nærhet til hverandre. Du får derfor det du trenger innen kort gå-avstand fra hverandre. Legg turen til Larvik by, parker bilen på en av våre mange parkeringsplasser, og gå rundt i den flotte byen vår.

4 Opplev nisjebutikker og spesialtilbud

Larvik by har flere nisjebutikker med unike varer du ikke får andre steder. Gjør et unikt kupp!

Gåavstand til det meste. Larvik by har mange butikker i behagelig gåavstand fra hverandre.

5 Bidra til et levende bybilde

Et bysentrum er viktig. Et levende bysentrum er enda viktigere. Et levende og attraktivt bybilde vil føre til at flere ønsker å bruke det. Flere aktører vil etablere seg, flere kunder vil komme, flere serveringssteder – en god sirkel, med andre ord!

6 Lokal støtte

Et godt og aktivt bybilde består av butikker, service og næring. Handler du lokalt bidrar du med å bygge et godt lokalmiljø med alle disse elementene.

7 Gir arbeidsplasser

Lokal handel sikrer lokale arbeidsplasser. Det gir muligheter for skoleelever å få sommerjobb og ekstrajobb. Mange får sin første jobberfaring i butikk – noe som gir en viktig innføring på voksenlivet.

8 Møtested

Butikker i sentrum er et viktig møtested for mange, og er en viktig faktor for infrastrukturen i en bykjerne. Handleturen i sentrum er ofte en positiv opplevelse hvor du møter kjente rundt om samtidig som du gjør nødvendige innkjøp. La handleturen bli en sosial opplevelse samtidig som viktige innkjøp blir gjort!

9 Byutvikling

Ved å bruke butikkene i sentrum bidrar du til utvikling av handels- og tjenestetilbud. Nye aktører etablerer seg, og byens tilbud blir enda bedre. Vinn-vinn for alle!

10 Miljøvennlig handel  

Få varen samme dag, og spar miljøet for unødvendig transport. Ved å handle lokalt slipper du også lange bilturer. Godt for deg – og godt for miljøet!   

Velkommen til en hyggelig og viktig handel i Larvik by!

Tusen takk til deg som handler lokalt.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *