Larvik bys nye leder

Bli kjent med Larvik bys nye leder

Anne er ekte Larviks jente! Født i 1965 I Larvik med mamma, pappa og 2 søstre i Ødegården ved Seilerhytta. Hun gikk først på Østre Halsen skole og dengang Tjølling ungdomsskole før det ble 3 år på Larvik Handelsskole.


Som russ 1984 trivdes hun helt topp og var i russestyret som utstyrssjef. Hun huisker det som en fantastisk tid med fine folk. Ungdomsårene var det å jobbe med å ta opp poteter til det ble jobb å få på Baker Næss utsalg i Dronningensgt. Deretter jobbet hun 2 år på Einar Fjeldskår baby avd i Nansetgata. Derfor føles det litt som å komme tilbake til røttene nå hun inntat Larvik by sine nye kontorlokaler i Colab Larvik.

Ferden gikk deretter til Rykkinn og Norsk kjøpmannsinstitutt og så kjapt ut i jobb der hun ble avd leder på Hoberg manstyle på Strømmen. De neste 7 årene bygd hun opp kompetanse og erfaring på flere butikker i Oslo før hun landet i Varnergruppen butikksjef på Bryn senter og Oslo City. Det ble starten på en 28års reise inkludert 18 år som regionsjef for Oslo, Vestfol , Telemark, Østfold og Buskerud. Vestfold/Telemark, Asker, Buskerud og Østfold. Jobben betydde at hun var mye på farta, men hun trivdes i rollen. De siste årene er det mange som har blit kjent med henne som burikksjef for Cubus på Nordbyen.

Da Stine Tvedt og Gill Hockly i Larvik by styret, tok en prat med henne i april tok det ikke mange dager før tilbudet kom og Anne var ikke vanskelig og be! Tiden var inne for en endring og utfordringen som daglig leder i Larvik by virket både spennende og utfordrende. Hun sa opp jobben i Cubus og begynte som vår ny daglig leder 1. august. Nå går hun til jobb hver dag fra hjemmet sitt på Langestrand og elsker utsikten over Kongegate fra de nye kontorene på Colab! «Jeg gleder meg virkelig til å ta tak i alle utfordringene! Vi har en veldig fin by og sammen kan vi gjør det enda bedre,» sier Anne.

De neste ukene vil hun bruke for å bli kjent med alle de flotte medlemmer i Larvik by, men også til åp bli kjent med byen og aktørene som ikke er medlemmer!
– For å være en attraktiv og levende by trenger vi å få så mange med som mulig, sier Anne.
Er du nyskjerrig, ta gjerne kontakt med Anne for å booke et møte! Er en veldig sosial person og etter alle år med sosial jobb, er det også mange gode venner å pleie rundt om i Norge ,i tillegg til å være med familien og venner her i Larvik.

Nå gleder hun seg til å bygge et enda større nettverk i hjemmebyen!

0 replies on “Larvik bys nye leder”