Vinterferien 18.-24. februar

I vinterferien 18.-24. februar vil igjen byens restauranter tilby Middag for en hundrings på utvalgte retter. 🙂 Nyt vinterdagene i byen og inviter med familie og venner ut på middag! Erfaringsmessig fylles restaurantene til randen disse dagene, så det er lurt å bestille bord på din favorittrestaurant i god tid. Vi håper byen fylles med fristende retter, liv og røre!

Kampanjen gjelder hver dag hele vinterferieuken. De enkelte spisestedene har ulike retter og ĂĽpningstider, sĂĽ ta kontakt!

BAKERSMIA

Rykende ferske baguetter, smakfulle lunsj- og middagsretter.
TLF: 33 11 45 75

Bakersmia tilbyr alle sine retter, men stenger tidlig.

FARRIS BAD

Velsmakende burger.
TLF: 33 11 45 75

Saftig kyllingburger i Seaside lounge & Foodbar til kr. 100,-
Alle dager i uke 8 og 9 fra kl 16-19.
Book bord her, ring oss 33 19 60 00 eller bare kom innom!

GLASSMESTEREN

Multi cuisine.
TLF: 95 49 00 00

Stenger tidligere i ukedagene. Men har ĂĽpent utover kvelden i helgene.

QUALITY HOTEL GRAND FARRIS

Kjent for sin gode mat.
TLF: 33 18 78 00

Bordbestilling: 33 19 69 00 Åpningstid fra 17 - 22
Mandag : Kyllingfilet fra Stange, men Amadinepoteter, grønnsaker og tomatsaus
Tirsdag : Laksefilet mend Amadinepotet, grønnsaker
Onsdag : Lammeskank med potetmos og ratatouille
Torsdag : Spaghetti Bolognese med frisk salat
Fredag : Pigwings med Amadinepotet, grønnsaker og rødvinsaus

IL PASSADORE

Italiensk, pizza og vegetarisk.
TLF: 40 78 78 87

"Middag for en hundrelapp Vinterferie "
Stengt mandag!
Fra 17.02 til 24.02 (uke 8)
Fra kl. 15.00 - 19.00
INSALATA CESARE
Pizza med SKINKE
PIZZA MARGHERITA
PIZZA VALDOSTANA
SPAGHETTI BOLOGNESE
Dagens suppe

PEPPES PIZZA

Pizzaelskerens favoritt.
TLF: 22 22 55 55

Velg egen porsjonspizza fra menyen!
Husk Bordbestilling!

SANDEN KAFÈ OG BAR

Smakfulle lunsj- og bistroretter.
TLF: 33 17 24 10

Mandag 18. Honningglasert røkt svinekam, smørbakte beter, grønnpeppersaus, brokkolisalat og gratinerte poteter.
Grendehuset; middag bestilles via bølgen.no denne dagen pga begrenset antall.
Tirsdag 19. Karristekt torskefilet, kremede kikerter, rødbetsmør, potetsalat og grønn salat.

Onsdag 20. Skinnstekt kyllingfilet, søtpotetpure, bønnesalat, pastasalat og rødvinsaus

Torsdag 21. Sandens kremede fiskesuppe, servert med surdeigbrød

Fredag 22. Tacobuffet

Lørdag 23. Smørbrødbuffet

Søndag 24. Mors kjøttkaker

NEW AMBASSADOR

En liten reise til India.
TLF: 33 11 22 00

Ulike retter hver dag. Stengt mandag!