Larvik by inviterer til bruktmarked på torget

Velkommen til bruktmarked i Larvik by! Lørdag 1. juni kl. 10-14

🌟 Velkommen til Bruktmarked i Larvik By! 🌟

Bli med oss på torvet lørdag 1. juni, kl. 10-14, for en dag full av skatter og funn! Dette er en strålende mulighet for deg å finne unike gjenstander, antikviteter, klær, bøker og mye mer. Markedet er åpent for alle som ønsker å oppdage, kjøpe eller selge.

🛍 Praktisk informasjon for selgere:

  • Ønsker du å selge dine skatter? Sikre deg en bodplass ved å melde deg på i påmeldingsskjemaet, kun 150 kroner ved å vipps til #79432 (Larvik by) etter bekreftelse på e-post.
  • Husk å merke betalingen med navnet du bestilte under. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig med refusjon ved avbestilling.
  • Plassene tildels på morgenen av arrangementet, med mulighet for rigging fra kl. 09.
  • Selgere må selv ta med nødvendig utstyr som bord, stoler, og telt.
  • Det er viktig at alle utstillere er til stede mellom kl. 10 og 14, med nedrigging fra kl. 14.

Larvik by tar ansvar for booking av torvet, tildeling av plasser, og markedsføring av arrangementet. Vi sørger for at dagen blir minneverdig for både kjøpere og selgere.

👨‍👩‍👧‍👦 Barn som selgere:
Vi oppfordrer barn til å delta som selgere! Det er en flott måte for dem å lære om verdien av gjenbruk og entreprenørskap. Et ansvarlig voksen må være til stede.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å bli en del av vårt fellesskap i Larvik by. Vi gleder oss til å se deg der!

0 replies on “Larvik by inviterer til bruktmarked på torget”